Red Gate forums :: View topic - BUG: strange results with .
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Search 1
SQL Search 1 forum

BUG: strange results with .

Search in SQL Search 1 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
emoreau



Joined: 23 May 2006
Posts: 38

PostPosted: Tue Feb 02, 2010 3:10 pm    Post subject: BUG: strange results with . Reply with quote

if you type "a.b" (without the quotes), the list of results is filled with many items but non are relevant and nothing is highligthed.

In fact, I was looking for something like "dbo.UP_" and got strange results.

Apparently the . is messing up things.
Back to top
View user's profile Send private message
erwino



Joined: 08 Feb 2010
Posts: 2

PostPosted: Mon Feb 08, 2010 12:33 pm    Post subject: dot (.) creates strange results Reply with quote

We are experiencing the same behaviour, if you search for xxx.dbo.tablename the results are not as expected until you remove the xxx.dbo. Makes it much harder to find references to another db.
_________________
semper in excretia sumus solum profundum variat
Back to top
View user's profile Send private message
tanya



Joined: 30 Apr 2007
Posts: 253

PostPosted: Mon Feb 08, 2010 5:13 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

Apologies for the inconvenience this is causing.
SQL Search currently ignores dot and so the issue. We are looking into addressing this soon.
I will keep the forum posted and thanks for your patience.

Regards,
Tanya
Project Manager
Red Gate Software Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
tkdennis



Joined: 29 Feb 2008
Posts: 75

PostPosted: Thu Mar 04, 2010 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

I was wondering why SQL Search was giving me false positives. Having the "." is critical when working with schemas. Is there an ETA on a patch for this?

Thanks,
Traci
Back to top
View user's profile Send private message
tkdennis



Joined: 29 Feb 2008
Posts: 75

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 5:05 am    Post subject: Reply with quote

Our databases use schemas extensively. Searching for schema.object is producing many invalid hits because SQL Search is ignoring the dot. Is there a patch coming for this anytime soon?

Thanks,
Traci
Back to top
View user's profile Send private message
tanya



Joined: 30 Apr 2007
Posts: 253

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 11:30 am    Post subject: Reply with quote

Hi Traci,

We do not have any dates on this as yet but this issue (SDI-128) is very high on our list and we are looking into working on this soon.
I will keep the forum posted with updates on this.

Thanks,
Tanya
Project Manager
Red Gate Software Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
David Atkinson



Joined: 05 Dec 2005
Posts: 1120
Location: Twitter: @dtabase

PostPosted: Wed May 19, 2010 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

The behavior should be much improved now. Please download the latest build and let us know how you get on.

http://www.red-gate.com/MessageBoard/viewtopic.php?t=11125

Kind regards,

David
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sergio



Joined: 16 Mar 2011
Posts: 1

PostPosted: Wed Mar 16, 2011 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

David,

After reading your note, I downloaded the latest build (1.0.0.321) but it still behaves as described in previous posts. It does not give me all the search results. I am using SQL Server 2008 SP2 Developer edition.


Regards,

Srdjan
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group