Red Gate forums :: View topic - object referenece not set to instance error
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler Previous Versions
ANTS Memory Profiler Previous Versions forum

object referenece not set to instance error

Search in ANTS Memory Profiler Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
ruchu25



Joined: 13 Nov 2009
Posts: 4

PostPosted: Fri Nov 13, 2009 1:50 pm    Post subject: object referenece not set to instance error Reply with quote

I am trying to profile a web application. The following error comes when stop profiling is clicked. stack trace: object referenece not set to instance error at DevExpress.XtraBars.Docking.DockPanel() at aq.p() at aq.a(IProfileRange, Boolean)

Note:
The profiler has been installed since two months and no problem has occurred. Suddenly above error comes and I have no clue what is wrong.
I have done following things:
1. Uninstalled Memory and Performance profiler.
2. Removed all the DevExpress related dlls from GAC.
3. Reinstalled Memory and Performance profiler.

Please let me know what to do to resolve this error
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6644

PostPosted: Mon Nov 16, 2009 2:38 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

I'm sorry I don't know what the problem is based on the supplied information. I suppose the relevant questions for me to ask are:

  • The version of memory profiler
  • Whether or not you had successfully taken one or more snapshots
  • How much free memory was available at the time
  • Can you send me the log file? (Help->show log folder in v5.x)

Thanks for any information you can provide!
Back to top
View user's profile Send private message
ruchu25



Joined: 13 Nov 2009
Posts: 4

PostPosted: Thu Nov 19, 2009 6:22 am    Post subject: Reply with quote

Hi
My problem is resolved.
The registry hack worked for me ... I got resolution from support via my official mail. The solution is to delete an entry from registry....
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6644

PostPosted: Thu Nov 19, 2009 10:58 am    Post subject: Reply with quote

Was this the registry hack to get the Source code window back? This is the only registry hack for ANTS that I did this week. I believe it was deleting HKEY_CURRENT_USER\Software\Red Gate\ANTS Performance Profiler 5\Dock States\Main Window\DockManagerData\Panels\Item1. This doesn't seem to be related to the problem mentioned above, though.
Back to top
View user's profile Send private message
ruchu25



Joined: 13 Nov 2009
Posts: 4

PostPosted: Thu Nov 19, 2009 11:05 am    Post subject: Reply with quote

Yes it is the solution.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group