Red Gate forums :: View topic - Memory Profiler 4.3.0.126 Hangs While Taking Snapshot
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Profiler Previous Versions
ANTS Profiler Previous Versions forum

Memory Profiler 4.3.0.126 Hangs While Taking Snapshot

Search in ANTS Profiler Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
ricknbaker



Joined: 25 Feb 2009
Posts: 2

PostPosted: Wed Feb 25, 2009 10:56 am    Post subject: Memory Profiler 4.3.0.126 Hangs While Taking Snapshot Reply with quote

I'm trying to profile the memory of a CAB/SCSF C# application. The initial snapshot works fine, but after my app has loaded a few of its modules, the profiler hangs trying to take a snapshot. I've tried installing the V5 release - This works fine for the first snapshot, but crashes the app on the second attempt. I've tried with both debug & release builds. Any ideas?

Tech. information:
App footprint: ~80MB
O/S: XP Pro SP2
Machine: 8 CPUs, 3 GB RAM, 200GB free on disk.
Back to top
View user's profile Send private message
StephenC



Joined: 15 Oct 2007
Posts: 315
Location: Cambridge

PostPosted: Wed Feb 25, 2009 11:40 am    Post subject: Reply with quote

Hi Rick,

sorry for the trouble you are having.

Can i just ask - was it the latest EAP build of V5 you tried? We just released another build last night (build 450) which you can get from here:

http://www.red-gate.com/MessageBoard/viewtopic.php?t=8589

If it was that build that was still causing trouble then it would probably be easier to try and get the issue in V5 resolved as we are currently working on it and releasing new builds every 10 days or so.

You will see the EAP feedback menu in V5. If you could open the log file directory and send the log files from that to:

support@red-gate.com

referencing this post with some additional details of what you are profiling or any other information you feel might be useful and we will try to find out why the problem is happening.

Thanks!

Stephen
Back to top
View user's profile Send private message
ricknbaker



Joined: 25 Feb 2009
Posts: 2

PostPosted: Fri Feb 27, 2009 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Thanks Stephen, I've sent you the log via the EAP Feedback Form.
Back to top
View user's profile Send private message
StephenC



Joined: 15 Oct 2007
Posts: 315
Location: Cambridge

PostPosted: Fri Feb 27, 2009 8:32 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks Rick,

this is going to take more investigating. I've dropped you an email about it so when you get the time we can hopefully deal with it then.

Cheers,

Stephen
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group