Red Gate forums :: View topic - MSI error 1603 when installing over Beta
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Profiler Previous Versions
ANTS Profiler Previous Versions forum

MSI error 1603 when installing over Beta

Search in ANTS Profiler Previous Versions forum
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Jump to:  
Author Message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6678

PostPosted: Thu Sep 04, 2008 10:21 am    Post subject: MSI error 1603 when installing over Beta Reply with quote

Hi all,

Just to let you know, there is a known problem with one of the earlier builds of the ANTS Profiler 4.0 Beta where it does not uninstall cleanly and therefore prevents the release version from installing.

To fix the problem, uninstall any versions of ANTS Profiler 4.0 that you may have installed, then check the services control panel for any "ANTS Performance Profiler 4" services that may remain. Make a note of the "service name" in the properties and use the Service Controller to uninstall it manually from the command prompt. For instance, if the service is called PerformanceProfilerService:
Code:
sc.exe DELETE PerformanceProfilerService
Note that the service name has changed one or more times during the beta; this is why you should check the services control panel first.

Once the service has been uninstalled, the release version of ANTS Profiler 4 should install successfully.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group