Red Gate forums :: View topic - change server
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Doc 1
SQL Doc 1 forum

change server

Search in SQL Doc 1 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Giggles220



Joined: 07 Dec 2006
Posts: 114
Location: Albany, NY

PostPosted: Fri Feb 29, 2008 2:06 pm    Post subject: change server Reply with quote

We mmoved out databases from one server to another and I cannot seem to find a way to update my SQL Doc project to change the server. Under connection I cannot change the server. Am I missing something?
Back to top
View user's profile Send private message
Michelle Taylor



Joined: 30 Oct 2006
Posts: 528
Location: Red Gate Software

PostPosted: Fri Feb 29, 2008 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

You can't change the server of an existing project through the UI in the current version because we were having a lot of trouble with ensuring everything continued to work properly after you did so.

You might be able to work around this by editing the project file with notepad and changing the server name manually.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group