Red Gate forums :: View topic - Index links missing
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Doc 1
SQL Doc 1 forum

Index links missing

Search in SQL Doc 1 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
sshanny



Joined: 28 Dec 2006
Posts: 8

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 6:24 pm    Post subject: Index links missing Reply with quote

I just upgraded to 1.1 and the index links are pointing to nothing. They worked in the original release.

Also it is possible to have HTML that works in OS X Safari and Firefox in addition to IE? Most of our developers are using Macs and don't have access to IE.

In Firefox the URL's are messed up. An example would be:

IE:
http://localhost/warehouse/Tables/dbo.d_date.html

In Firefox:
http://localhost/warehouse/dbo.d_date_hmtl

Not sure why it is not generated correctly in the FF browser.

Thanks

--sean
Back to top
View user's profile Send private message
david connell



Joined: 21 Nov 2005
Posts: 207

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Sean,
Can you explain further what you mean by the index links are pointing to nothing?
Are you using Framed or not Framed? Are you meaning the tree links?

Quote:
Also it is possible to have HTML that works in OS X Safari and Firefox in addition to IE? Most of our developers are using Macs and don't have access to IE.
Are you refuring to the relative file paths having backslashes rather than forward slashes?

Quote:
In Firefox:
http://localhost/warehouse/dbo.d_date_hmtl

Can you explain further please about what you mean?

What type of Webserver are you putting the HTML on?

Thanks
David
Back to top
View user's profile Send private message
sshanny



Joined: 28 Dec 2006
Posts: 8

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

We are publishing to IIS on windows 2003 server. Straight file directory mount.

Looking at a tables page there is the columns table where there are links to indicate that the column participates in an index. There is an anchor link on that image. The corresponding index section does not exist on the page. It did in the prior version.

There is no index quicklink anymore either. Did all this go away or is there a problem. The prior version use to have a separate section on the page that displayed each index definition.

For the second question when the same URL is access via the FireFox browser the link to access a table definition page is formed as foillows:

http://localhost/warehouse/Tables%5CTables.html

Please note that the link above has a backslash between /Tables and before Tables.html

The link correctly renders in safari

If you click on one of the index icons in a column definition the link goes to the following URL:

http://localhost/warehouse/Tables/dbo.d_date.html#indexes

but there is no #indexes section on the page.

Hope this helps.

--sean
Back to top
View user's profile Send private message
david connell



Joined: 21 Nov 2005
Posts: 207

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Sean,
It sounds like indexes have disabled themselves off your page? Is that correct?
could you send me your project file please?
(david.connell at red-gate.com)
Regards
David
Back to top
View user's profile Send private message
sshanny



Joined: 28 Dec 2006
Posts: 8

PostPosted: Wed Jan 24, 2007 12:40 am    Post subject: Indexes and SQL Script are back after full regeneration Reply with quote

Seems that the act of creating a new project has fixed by missing index and sql script sections.

Still having an issue with the Firefox browser but David is looking into that.

--sean
Back to top
View user's profile Send private message
david connell



Joined: 21 Nov 2005
Posts: 207

PostPosted: Wed Jan 24, 2007 9:48 am    Post subject: Reply with quote

Hi Sean,
Thanks for the project file. Glad that re-creating the project file solved your problem. I am investigating about the slashes.
Regards
David
Back to top
View user's profile Send private message
ehumphrey



Joined: 26 Jan 2007
Posts: 5

PostPosted: Fri Jan 26, 2007 11:29 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group