Red Gate forums :: View topic - Debug menu is not working in Edit script page.
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Load
ANTS Load forum

Debug menu is not working in Edit script page.

Search in ANTS Load forum
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Jump to:  
Author Message
srajoli



Joined: 19 Jan 2007
Posts: 2

PostPosted: Fri Jan 19, 2007 4:11 pm    Post subject: Debug menu is not working in Edit script page. Reply with quote

Hi,

i am completely new to this ANTS load test tool. After i installed a trail version, i recorded a script and when i went to edit script page and made few changes with the sleep time and then tried to debug it. Debug> start is not working . Does this happen only in trail version or even with the licensed tool? Please let me know.

Thanks,
Sireesha.
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6581

PostPosted: Sat Jan 20, 2007 9:51 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

Thanks for your post. What you have noticed is not part of a limitation on the trial. It just isn't possible to debug ANTS Load scripts. You may log the results of requests to the trace file using Me.LogToFile or Me.ReportWarning. The last one puts the tracing information into the test results and the former creates ANTSTraceLog.txt in the ANTS Load installation folder.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group