Red Gate forums :: View topic - Profiling stopped
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler 8
ANTS Memory Profiler 8 forum

Profiling stopped

Search in ANTS Memory Profiler 8 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Clusterfrog
Guest





PostPosted: Tue Oct 08, 2013 5:28 pm    Post subject: Profiling stopped Reply with quote

Hi, I'm trying to profile a .net 4 process by attaching to it (my default app pool worker process)

It seems to attach fine but as soon as I try take a memory snapshot I get about a second of the 'taking a snapshot this may take a few minutes' screen

Then it goes to the 'Profiling stopped' screen, no results to display. If I look in IIS my default app pool seems to have started again under a new process ID, so it looks like its getting crashed?
Back to top
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 591

PostPosted: Thu Oct 10, 2013 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

Its not uncommon for profiling to exacerbate issues like this. There's not a lot that can be done except to try a different mode of profiling or to fully debug the whole process.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group