Red Gate forums :: View topic - no values for database
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Monitor 3
SQL Monitor 3 forum

no values for database

Search in SQL Monitor 3 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
jonstahura



Joined: 28 Sep 2012
Posts: 13

PostPosted: Thu Nov 08, 2012 10:53 pm    Post subject: no values for database Reply with quote

I had data for a long time on the buffer page life and other sql values... then it just stopped.. everything is 0...

I check the log and it says everytihng is ok... i am getting machine information..
Back to top
View user's profile Send private message
eddie davis



Joined: 14 Jun 2006
Posts: 937
Location: Red Gate Software

PostPosted: Mon Nov 12, 2012 11:55 am    Post subject: Reply with quote

Hi

Thank you for your post and sorry that you have encountered a problem. A support call has been created for you, the call reference is F0066634.

Can you please send an e-mail to support@red-gate.com with a more detailed description of the problem with screen shots? Along with a copy of the Base Monitor Log Files attached?

Please include the above call reference number in the subject field of the e-mail. Once we receive the requested information we will be able to investigate your issue.

Many Thanks
Eddie
_________________
Eddie Davis
Technical Support Engineer
Red Gate Software Ltd
E-mail: support@red-gate.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BrianH



Joined: 13 Nov 2012
Posts: 3

PostPosted: Tue May 14, 2013 2:53 pm    Post subject: Re: no values for database Reply with quote

jonstahura wrote:
I had data for a long time on the buffer page life and other sql values... then it just stopped.. everything is 0...

I check the log and it says everytihng is ok... i am getting machine information..


I am having a similar problem. Monitor has stopped gathering stats on a server that was previously monitored successfully for over a year. The connection status is monitoring/connected, but the log shows very little activity and metrics are no longer being displayed for this server.

I have removed and readded the server to monitoring (without deleting history) to no effect. Please help!

Brian
Back to top
View user's profile Send private message
priyasinha



Joined: 03 Jan 2007
Posts: 531

PostPosted: Wed May 15, 2013 2:13 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Brian,

Could you please get in touch with support at support@red-gate.com? Also, please include log files in the email.

Thanks,
Priya
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group