Red Gate forums :: View topic - Deploy status lost if server restarts
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
Deployment Manager
Deployment Manager forum

Deploy status lost if server restarts

Search in Deployment Manager forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
beezir



Joined: 01 Apr 2014
Posts: 1

PostPosted: Fri Apr 18, 2014 7:45 pm    Post subject: Deploy status lost if server restarts Reply with quote

Whenever we restart the machine that hosts our deployment manager, all of the green deploy statuses are gone from the dashboard and project summary when the server comes back up. The failed deploys still display, but everything else is blank.

Is there a way to get these back, or are the statuses of our deployments gone until the next deploy?
Back to top
View user's profile Send private message
james.billings



Joined: 16 Jun 2010
Posts: 1144
Location: My desk.

PostPosted: Tue Apr 22, 2014 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,
I've not heard of this happening before- do the boxes come back if you leave it a little longer?
Does the whole "previous release details" box vanish or just the colouring? Do all browsers behave the same too?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group