Red Gate forums :: View topic - Bug on windows server 2012 r2
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

Bug on windows server 2012 r2

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
janne



Joined: 16 Mar 2014
Posts: 4

PostPosted: Sun Mar 16, 2014 2:11 pm    Post subject: Bug on windows server 2012 r2 Reply with quote

I'm using the trial version of SmartAssembly v6.8.0.121, and is unable to use the gui interface to obfuscate .net 4.5 assemblies. SmartAssembly says that i have not installed .net 4.5. However, windows server 2012 r2 comes bundled with .net 4.5 and i can even run the assemblies! So i have .net 4.5, and when i tested SmartAssembly CLI, it worked fine! So it seems like a small gui bug... i even tested on windows server 2012 (not r2) and it still fails.
Back to top
View user's profile Send private message
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 594

PostPosted: Mon Mar 17, 2014 4:43 pm    Post subject: Reply with quote

Please use .Net dev pack on SA build machines:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40772
Back to top
View user's profile Send private message
janne



Joined: 16 Mar 2014
Posts: 4

PostPosted: Mon Mar 17, 2014 7:13 pm    Post subject: Re: Reply with quote

Chris.Allen wrote:
Please use .Net dev pack on SA build machines:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40772


I have already tried that, it still doesn't work:

Back to top
View user's profile Send private message
janne



Joined: 16 Mar 2014
Posts: 4

PostPosted: Tue Mar 18, 2014 11:03 pm    Post subject: Reply with quote

Nor can i get it to work on windows server 2008, but your sysreq clearly states that it should work on windows server 2008: http://documentation.red-gate.com/display/SA6/Requirements
Back to top
View user's profile Send private message
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 594

PostPosted: Thu Mar 20, 2014 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

Can you try this please:

http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/hardware/hh852363.aspx
Back to top
View user's profile Send private message
janne



Joined: 16 Mar 2014
Posts: 4

PostPosted: Sat Mar 22, 2014 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

I smell success, it seems to work!

Note that the win 8 sdk installer fails in win srv 2012 if "Application Verifier For Windows" is checked.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group