Red Gate forums :: View topic - In the GUI I have a server whos icon never stops spinning
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Backup 6
SQL Backup 6 forum

In the GUI I have a server whos icon never stops spinning

Search in SQL Backup 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
st8floorsup



Joined: 12 Jan 2007
Posts: 20

PostPosted: Mon Jun 13, 2011 10:37 pm    Post subject: In the GUI I have a server whos icon never stops spinning Reply with quote

The databases are displayed and after some time the graph section will display but the Activity History never displays anything. I can see stuff on the In Progress tab. I am using 6.5 and the sql server has sql 2005.

I have removing the server from the GUI and adding it back but it didn't help. Same results running the GUI on my laptop and on the server.

I deleted 1000s of log files from C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Red Gate\SQL Backup\Log\(local) and that didn't help.

Any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message
Sian.Williams



Joined: 26 Aug 2010
Posts: 32

PostPosted: Wed Jun 15, 2011 10:24 am    Post subject: SQL Backup Server icon Reply with quote

Thanks for your question, I'm sorry you're having some trouble with SQL Backup.

Are you connecting to this particular server over a network? If so it may be an issue with your network.

Thanks
_________________
--------------------------------------
Siān Williams
Red Gate Software
Tel: 0800 169 7433
sian.williams@red-gate.com
--------------------------------------
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
st8floorsup



Joined: 12 Jan 2007
Posts: 20

PostPosted: Wed Jun 15, 2011 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

I have the same problem when I run the GUI on the server.
Back to top
View user's profile Send private message
st8floorsup



Joined: 12 Jan 2007
Posts: 20

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 7:27 pm    Post subject: Reply with quote

I'm still have the problem after changing it to remove the history over 80 days. something must be blocking in the redgate file.
Back to top
View user's profile Send private message
krissmith



Joined: 02 Dec 2013
Posts: 1

PostPosted: Mon Dec 02, 2013 4:59 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

I'm having the same problem. It's been a while since you're last post. Were you able to resolve this?

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group