Red Gate forums :: View topic - Error sending error report
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

Error sending error report

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Eidothea



Joined: 02 Apr 2013
Posts: 1

PostPosted: Tue Apr 02, 2013 4:13 pm    Post subject: Error sending error report Reply with quote

On a customer's PC we are getting an error while trying to send an error report: ERR2001. The Server could not be found.

What does this error mean and how could we solve this issue?

The PC is running Win 7 32bit SP1 on a Mac OSX Bootcamp. Internet Connection is available using a browser, Firewall is enabled, we added our application to get through it.

Many thanks for any hints

Bodo
Back to top
View user's profile Send private message
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 591

PostPosted: Wed Apr 03, 2013 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

It means the DNS lookup failed for the url of the error reporting service. This most likely happens because of a local network configuration issue.

Can you ping:

http://sawebservice.red-gate.com/

?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group