Red Gate forums :: View topic - Problem with Monitor
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation

Log Shipping Monitor forum

Problem with Monitor

Search in Log Shipping Monitor forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Centura



Joined: 16 May 2008
Posts: 7

PostPosted: Mon Aug 16, 2010 1:27 pm    Post subject: Problem with Monitor Reply with quote

Hello,

we are about using the Redgate Backup 6.4 for log shipping.
I've found this Monitoring tool for the log shipping and it would be nice to get it to work.
But after creating a Group we don't see any reaction in the tool Sad
No data to display in every chart, no server status, no database status - nothing.
What could we do?

We use SQL Server 2005 SP2, Windows7, XP and Windows Server 2003 as "Clients" and Windows Authentication or Sql Server authentication - that makes no difference.

Any help would be great!

Regards,
Volker Bachmann
Back to top
View user's profile Send private message
howardyeo



Joined: 01 May 2011
Posts: 1
Location: Singapore

PostPosted: Sun May 01, 2011 1:23 pm    Post subject: Problem with Monitor Reply with quote

Hi Centura,

Have you received any reply from them yet? My friend was planning to use Redgate Backup 6.4 for log shipping as well. However, he is also facing the problem. Any idea whether there is a newer version or something?

Regards


Last edited by howardyeo on Sun May 08, 2011 8:07 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Centura



Joined: 16 May 2008
Posts: 7

PostPosted: Mon May 02, 2011 7:05 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

no, I didn't get any reaction until now.

Regards,
Volker Bachmann
Back to top
View user's profile Send private message
georgesalarcon



Joined: 02 Apr 2014
Posts: 2

PostPosted: Wed Apr 02, 2014 3:27 pm    Post subject: Problem Reply with quote

Are you still having this same problem?
Back to top
View user's profile Send private message
eric_perrier



Joined: 18 Jul 2014
Posts: 2

PostPosted: Fri Jul 18, 2014 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

Hi everybody. I am facing the exact same issue.
The Log shipping servers are SqlServer 2012 servers.
I've tried to login as sysadmin, and nothing seams to work... Any ideas ?
Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
eric_perrier



Joined: 18 Jul 2014
Posts: 2

PostPosted: Fri Aug 22, 2014 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

Just in case anybody came here... I've fund the problem and the possible solution.
In fact, my servers are in french language. When I try to monitor an english server, it works fine.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group